procesul „șpăgarilor” de la rar sibiu - se merge dintr-o amânare în alta
foto: arhivă

După luni întregi de tergiversări, contestații și excepții invocate, cei 16 angajați de la RAR Sibiu, inclusiv fostul director Ioan Cătălin Oțetea, acuzați de luare de mită și alte infracțiuni de corupție asociate, au fost trimiși, în luna august a anului trecut, în judecată. La începutul lunii februarie a acestui an, a avut loc a doua ședință de judecată, care a fost amânată.

Se merge dintr-o amânare într-alta în cazul procesului angajaților de la RAR Sibiu acuzați de infracțiuni de corupție. Miercuri a avut loc a doua ședință de judecată și s-a sfârșit cu o nouă amânare. Următorul termen de judecată este în luna aprilie.

„Tip soluție: Amână cauza. Soluția pe scurt: A fost admisă cererea de amânare şi a fost acordat termen la data de 14 aprilie 2021”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Rechizitoriul în dosarul mitei de la RAR a fost finalizat de procurori în luna mai a anului trecut. S-a constatat că structura era foarte bine pusă la punct, iar cei implicați foloseau tot felul de strategii pentru a nu fi prinși. 

Ultima oră

Comentariul meu