polițistul cool din sibiu a „comis-o” din nou - clip viral pe tiktok

Viorel Teacă este unul dintre cei mai „cool” polițiști din județul Sibiu. Este protagonistul a mai multor videoclipuri publicate pe Internet și devenite, în scurt timp, virale. S-a „bulgărit” cu o fetiță și mama acesteia, a curățat de zăpadă mașina unui șofer, în timp ce aștepta la semafor, iar acum a devenit cunoscut și pe TikTok după ce a filmat un clip amuzant.

Agentul șef principal Viorel Teacă a reușit să facă marketing poliției din Sibiu mai bine decât ar fi putut face orice specialist în relații publice. Fiecare videoclip pe care îl încarcă pe rețelele de socializare devine imediat viral. Oamenii în uniformă sunt „umanizați” de Viorel Teacă, datorită filmulețelor amuzante pe care acesta le face. Este cool, prietenos și oameni din toată țara îl plac.

CITEȘTE ȘI: Polițistul de la Sibiu „vinovat” pentru filmulețele devenite virale în România – „Trebuie să fim aproape de oameni”

De curând, Viorel Teacă a publicat, pe TikTok, un nou videoclip haios, care a fost vizionat în numai trei zile de peste 600.000 de persoane. Are peste 70.000 de aprecieri și alte mii de comentarii.

„Am oprit în trafic un conducător auto care rula cu 60 km/h și zice <<v-aș da două gogoși dacă mi-ați da un avertisment>>. Auzi? Noi suntem poliția americană să ne placă gogoșile? Auzi și tu. Un avertisment se câștigă așa ușor? Oricum, ideea e că s-a întâmplat acolo și a venit cu tupeu la noi. Ce chestie!”, spune Viorel Teacă, cu o gogoașă în mână.

@norristk7

♬ sunet original – Viorel Teaca

Clipul a stârnit sute de reacții. Oamenii i-au scris că se bucură că există și polițiști cu umor. „Respect pentru un așa polițist”, „Respect, ești tare. Toți suntem oameni până la urmă și tuturor ne plac glumele”, „Cel mai șmecher polițist pe care l-am văzut”, „De ce nu-s toți polițiștii așa? Foarte tare” sunt doar câteva dintre comentariile de pe TikTok.

Viorel Teacă își dorește să participe cât mai activ la conștientizarea populației față de nevoile celorlalți, astfel că își învață și fiul, pe Norris, despre asta. Prin filmulețele pe care le postează încearcă să ajungă la cât mai mulți și să dea un exemplu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu