video: câini din sibiu trimiși la arad ca să caute un copil dispărut

Un copil din județul Arad, în vârstă de șapte ani, este căutat fără încetare încă din data de 9 ianuarie de când a dispărut de acasă. În ajutorul forțelor deja prezente la căutări, au fost trimiși doi câini de urmă de la Centrul Chinologic din Sibiu. Dio și Kid încearcă să găsească trupul micuțului.

La data de 9 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, a fost sesizată dispariția unui minor de 7 ani, din localitatea Vânători din județul Arad. De la momentul sesizării dispariției copilului, au fost desfășurate activități de cercetare de către polițiști și căutari la care au participat efective extinse ale M.A.I., precum și voluntari, fiind depuse eforturi constante în vederea depistării minorului. video: câini din sibiu trimiși la arad ca să caute un copil dispărut

„Activitățile de căutare și scotocire continuă și la acest moment, precum și în zilele următoare, fiind angrenate forțe de ordine mărite cu mijloacele tehnice din dotare. Căutările sunt sprijinite de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române și de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică București, cu un laborator crimininalistic mobil”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Dio și Kid, doi câini din Sibiu, trimiși la Arad

Doi câini de urmă au fost trimiși la Arad pentru a ajuta la căutări. Câinii aparțin Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu. Ciobănescul german se numește Dio, fiind specializat în căutare și salvare mediu natural. Ciobănescul belgian „malionois” se numește Kid și este specializat în descoperirea de cadavre umane.

YouTube video

Forțele de ordine intervin în zonele greu accesibile, iar voluntarii în zonele ușor accesibile, fiind efectuate căutări de jur împrejurul locului de dispariție a copilului, pe o distanță de până la 10 kilometri.

Sursa foto/video: IPJ Arad

Ultima oră

Comentariul meu