vicepreședintele tribunalului sibiu, eliberat din funcție

Președintele Klaus Iohannis a semnat hotărârea prin care a eliberat din funcție mai mulți magistrați. Printre ei se află și Andreea Angelica Dinescu, vicepreședintele Tribunalului Sibiu.

Andreea Angelica Dinescu este judecător și vicepreședinte al Tribunalului Sibiu. La alegerile din 2019 aceasta a fost președintele Biroului Electoral Județean, la alegerile prezidențiale.

Judecătoarea a cerut pensionarea, iar prin decretul semnat de președinte a fost eliberată din funcție, alături de alți 9 magistrați din țară.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a eliberat din funcţie pe: Sofia Luca – judecător la Tribunalul Iaşi, Carmen-Daniela Preoteasa – judecător la Tribunalul Dolj, preşedinte al Secţiei pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale, Andreea Angelica Dinescu – judecător, vicepreşedinte al Tribunalului Sibiu, Daniela Mihaela Barzi – procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – structura centrală, delegată în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Giurgiu din cadrul acestei structuri specializate, Zita Kiss – judecător la Tribunalul Satu Mare, Bogdan Florin Constantinescu – judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Vâlcea, Iulia Casian – judecător la Tribunalul Constanţa, Viorica Muşat – judecător, preşedintele Tribunalului Ialomiţa, Lucia Şotîngeanu – judecător la Judecătoria Târgovişte, Monica Mioara Costea – judecător la Curtea de Apel Constanţa.

Cei zece magistraţi au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a pensionării.

Ultima oră

Comentariul meu