onomastică oprita de poliție la tălmacel - sărbătoritul a luat amendă
Sursa foto: ziare.com

O zi de naștere la care participau circa 20 de persoane a fost oprită de polițiștii sibieni. Petrecerea a avut loc în Tălmăcel, iar organizatorul a fost amendat cu 4.000 de lei.

Polițiștii sibieni au întrerupt duminică seara o petrecere privată ce se desfășura în localitatea Tălmăcel și la care participau aproximativ 20 de persoane, iar organizatorul evenimentului a primit amendă în valoare de 4.000 de lei.

”În urma verificărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat și au întrerupt trei evenimente private, în localitățile Orlat (petrecere cu participarea a circa 25 de persoane), Tălmăcel (zi de naștere cu participarea a circa 20 de persoane) și Sibiel (nuntă cu participarea a circa 40 de persoane), celor 3 organizatori fiindu-le  aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 de lei.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 96 de forțe ale poliției și poliției locale.

Ultima oră

Comentariul meu