foto: nuntă cu zeci de invitați la sibiel - polițiștii au oprit petrecerea și au dat amenzi

O petrecere de nuntă cu peste 40 de invitați a fost organizată weekendul trecut într-o localitate din județul Sibiu, deși măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente.

Nunta a fost organizată duminică, 31 ianuarie, la un local specializat din Sibiel. Imaginile arată că majoritatea celor prezenți nu au purtat masca de protecție. Polițiștii sibieni au dat trei amenzi în valoare de 9000 de lei pentru persoanele care au organizat evenimentul. Este vorba despre mire, mireasă și administratorul localului.

Vezi explicațiile organizatorului AICI

foto: nuntă cu zeci de invitați la sibiel - polițiștii au oprit petrecerea și au dat amenzi foto: nuntă cu zeci de invitați la sibiel - polițiștii au oprit petrecerea și au dat amenzi”În urma verificărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat și au întrerupt trei evenimente private, în localitățile Orlat (petrecere cu participarea a circa 25 de persoane), Tălmăcel (zi de naștere cu participarea a circa 20 de persoane) și Sibiel (nuntă cu participarea a circa 40 de persoane), celor 3 organizatori fiindu-le  aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 de lei.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Inconstienti atat cei care au organizat evenimentul cat si cei care au luat parte la eveniment. Inca un exemplu de: “legea se aplica doar fraierilor”. Tentativa de amenda