doi șoferi fără permis prinși la mediaș și șura mare - în cisnădie unul mergea cu numere false
foto: arhivă

La final de săptămână polițiștii de la rutieră au găsit mai mulți șoferi pe șoselele județului care nu au respectat legea. Unii s-au urcat la volan fără a avea acest drept, iar alții au condus autoturisme neînmatriculate sau cu numere false.

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 01,00, în Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Sibiului de către un localnic în vârstă de 22 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta fiind atribuit unui alt autoturism.
Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 08,30, pe strada Târgului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Brateiu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Tot din Șura Mare este și un tânăr în vârstă 18 ani, depistat conducând un autoturism fără a avea acest drept, pe strada Hambei din localitatea de domiciliu, în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 20,30.
Și de această dată s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu