video - neputință la hermannstadt. înfrângere și joc slab la botoșani

FC Hermnnstadt a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Botoșani. Gazdele au dominat copios jocul, iar sibienii au avut prima ocazie de gol în minutul 89.

Meci modest făcut de echipa lui Liviu Ciobotariu, duminică la prânz, în partida de la Botoșani. Gazdele au fost la timona jocului de la un capăt la celălalt, și au marcat unicul gol în minutul 18, dintr-un corner. Botoșănenii s-au întrecut apoi în ratări, în timp ce Sibiul a evoluat haotic și fără să pună în pericol poarta gazdelor.

YouTube video

Nici cele patru schiumbări făcute toate până în minutul 55, nu au adus ceva nou în evoluția celor de la Hermannstadt. În condițiile în care prima ocazie (și unica) a venit în minutul 89 dintr-un șut al lui Jo, meciul s-a terminat 1-0 pentru moldoveni. Sibiul bifează astfel al optulea meci fără succes și rămâne pe penultimul loc în liga 1.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Fara stadion de fotbal in Sibiu si cu rezultatele slabe pe care le avem acum sunt slabe sanse ca echipa noastra de fotbal sa mai ramana in prima divizie iar pe cei care acum detin fraiele orasului nu-i intereseaza.