paranghelie în vila unuia dintre benzinarii din mărginimea sibiului - polițiștii au oprit petrecerea
Foto Arhivă

Orlatul a răsunat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din vila unuia dintre cei mai bogați sibieni, implicat în afaceri cu benzinării, a răsunat muzica. Zeci de tineri s-au adunat la petrecerea organizată de fiica benzinarului, chiar dacă suntem în plină pandemie, iar petrecerile sunt interzise.

La chef au venit zeci de tineri, iar atmosfera a fost încinsă de muzica unui DJ. Așa că este limpede că nu s-au respectat măsurile anti covid. Nimeni nu a purtat mască, iar de distanțare fizică nici vorbă. În plus, petrecerile sunt interzise în această perioadă, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Polițiștii au ajuns la vila cu pricina în jurul orei 1. Au închis petrecerea, i-au trimis pe tineri acasă, iar acum urmează să se stabilească măsurile legale.

”În cadrul activităților desfășurate de către polițiști pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu coronavirus, în cursul nopții trecute s-au făcut verificări pe raza localității Orlat, la o pensiune fiind depistate în jur de 20 – 25 de persoane care participau la un eveniment privat. În cauză urmează a fi luate măsuri legale în consecință”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Surse au declarat însă pentru Ora de Sibiu că după plecarea polițiștilor cheful a reînceput și a durat până în zorii zilei, în jur de ora 5.

Ultima oră

Comentariul meu