foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni

Deși primarul Astrid Fodor a anunțat că s-au adus unele modificări la noul regulament de calcul al taxei de salubrizare, iar acesta va fi făcut public după consultările cu ADI ECO, câteva zeci de sibieni au protestat din nou în fața Primăriei și Consiliului Județean.

Aproximativ 40 de persoane au ieșit duminică după amiaza în centrul orașului pentru a-și exprima încă o dată dezacordul față de noua modalitate de calcul a taxei de salubrizare. Au cerut echitate pentru toți sibienii și și-au exprimat nemulțumirea pașnic, atât în Piața Mate, în fața Primăriei, cât și în fața Consiliului Județean.

foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni foto protest în centrul sibiului împotriva majorării taxei de salubrizare - au fost puțini oameni

”Acestor oameni le pasă, simțul civic al acestor persoane ar trebui să de-a de gândit multora!!! Am fost puțini și buni. Am arătat și de această dată că ne interesează demersurile care se iau cu privire la bunul mers al urbei. Un mic și pașnic protest împotriva măririi taxei de salubritate. Îi felicit pe toți cei prezenți. Uniți vom fi puternici!!!”, este postarea Eleonorei Benta, unul dintre protestatari.

Foto Facebook Eleonora Benta

Ultima oră

Comentariul meu