update a mai murit un pacient afectat de incendiul de la matei balș

După publicarea informației că o femeie de 58 de ani este a șasea victimă a incendiului de la Matei Balș, Ministerul Sănătății a venit cu o rectificare. A șasea persoană decedată este de fapt un bărbat de 70 de ani.

„Rectificăm informaţia. Este vorba despre un bărbat, 70 ani, dependent de CPAP (Continuous Positive Airway Pressure – aparat pentru terapie de somn – n.r.), fără leziuni cauzate de incendiu, intubat. Femeia de 58 de ani se află în stare gravă. Ambele familii au fost anunţate de situaţia pacienţilor”, precizează MS.

Știre inițială O femeie de 58 de ani, fost pacient la Matei Balș, a murit sâmbătă. Bilanțul victimelor în urma incendiului crește astfel la șase.

Ministerul Sănătății a fost anunțat sâmbătă despre un nou deces înregistrat în rândul pacienților care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” după incendiu.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 58 ani internată în Spitalul Universitar de Urgență București care se afla în stare gravă.

Pacienta era intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corporală.

Bilanțul victimelor se ridică la șase.

Ultima oră

Comentariul meu