7 restaurante pe care să le vizitezi pentru un prânz rapid la promenada sibiu

Restaurantele din food court Promenada Sibiu te așteaptă să te bucuri din nou de preparatele tale preferate, zilnic între 10.00 – 21.00. Promenada Sibiu a luat toate măsurile necesare pentru ca tu să te bucuri în siguranță de o masă în oraș, între sesiunile de shopping, locurile la masă putând fi ocupate la 30 % din capacitate, respectând astfel regulile de distanțare impuse de autorități.7 restaurante pe care să le vizitezi pentru un prânz rapid la promenada sibiu

Iubitorii de mâncare asiatică au trei opțiuni din care pot alege: La Shanghai se gătește cu pasiune mâncare chinezească autentică, gustoasă și sănătoasă, restaurantul oferind cele mai apreciate preparate chinezești – pui cu bambus și ciuperci urechi de lemn, Pui Sichuan (picant), vită cu bambus și ciuperci Shiitake, noodles cu pui și legume (hmmm, super buni!). Bucătarii se asigură că folosesc doar ingrediente și materii prime proaspete, iar la prepararea mâncărurilor nu adăugă monoglutamat de sodiu (potențiator de aromă – E621).

Chopstix îți oferă opțiunea de a combina gustul mâncărurilor tradiționale din Asia cu un twist din bucătăria modernă prin mixul de ingrediente proaspete. Meniul extrem de variat conține aperitive – pachețele de primăvară, pui crocant, creveți, noodles cu legume, pui sau fructe de mare, orez curry, orez cu legume sau fructe de mare, meniu vegetarian cu alge de mare, legume, urechi de lemn și supa de pui cu ciuperci. Masa o poți încheia cu un desert delicios – bananoffee cup, cookies cup, prăjitură cu răvaș, millefeuille cup sau profiterol cup.7 restaurante pe care să le vizitezi pentru un prânz rapid la promenada sibiu

Noodle Pack a dezvoltat un sistem mix and match potrivit gusturilor fiecăruia, astfel încât fiecare să își conceapă produsul preferat. Sosurile artizanale completează produsul final și perfecționează experiența gastronomică. Vrei o masă delicioasă cu fibre, micronutrienți și minerale, dar fără carne? Alege Family Pack Vegetarian cu noodle-ul preferat al familiei. Și nu uita de cele șase sosuri speciale marca Noodle Pack. Iar gustul dulce-acrișor al supei Noodle Pack te va ademeni, mai ales dacă ești în căutarea unui preparat ușor și hrănitor.

După o sesiune de shopping, meriți să te răsfeți cu ceva super gustos care îți satisface papilele gustative instant și îți potolește foamea. KFC înseamnă pui #pebune, gătit în restaurant în fiecare zi, după rețeta secretă a Colonelului Sanders. Pentru cei în căutare să se răsfețe cu vestitul pui delicios și crocant, restaurantul este mereu pregătit cu meniul preferat indiferent dacă alegi Crispy Strips, Hot Wings, burgers sau wraps, alături de nelipsitul sos de usturoi! La Cartofisserie, restaurantul unde cartofii prăjiți sunt ridicați la rang de artă, bucătarii primesc cei mai proaspeți cartofi pe care îi spală cum se cuvine și nu îi dezbracă de coajă. Îi taie potrivit și îi frige domol, până devin moi și aurii. Apoi cartofi prăjiţi sunt scăldaţi în sosuri condimentate, cu ierburi şi arome, pentru o experienţă completă a gustului desăvârşit.

Pentru prânz sau cină recomandăm să încerci Insieme Ristorante, restaurantul care aduce savoarea mâncării cu specific italian într-un loc elegant în care fiecare detaliu contează. Aperitive, pizza, paste, dar și alte preparate inspirate din bucătăria italiană, deserturi delicioase și patiserie sunt pregătite după rețete autentice, manual, cu atenție în cel mai mic detaliu.

La Mesopotamia poți merge la sigur pentru mâncăruri inspirate de rețetele orientale, legumele selectate zilnic de la furnizori locali, cartofii de la furnizori verificați, pâinea pe vatră coaptă pe loc, 5 sosuri unice produse zilnic in-house și carnea de curcan cu conținut redus de colesterol. Poți alege între Kebabul Mesopotamia (Piatto kebab) la farfurie, care conține un mix de carne de curcan și vițel la rotisor, Roll kebab, Donner kebab sau Box kebab, o multitudine de tipuri de pizza, salate și crepes cu dulceață tradițională la desert de la Messo’s Sweet Corner.

Așadar, food court-ul din Promenada Sibiu așteaptă să își primească clienții în zona de relaxare de la etajul II, unde pot lua masa în siguranță.

7 restaurante pe care să le vizitezi pentru un prânz rapid la promenada sibiu

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu