live video - incendiu uriaș la spitalul matei balș. patru persoane au murit - sute de pacienți au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, la ora 5, la parterul spitalului Matei Balș. Patru persoane au murit carbonizate, 120 pacienți au fost evacuați, peste 100 de medici și asistenți mobilizați și 24 de echipaje de pompieri au intervenit.

La ora 5.05 în dimineața de vineri un apel la 112 anunța că la Spitalul Matei Balș din Capitală a izbucnit un incendiu. La fața locului au ajuns zeci de echipaje de pompieri și prim ajutor.

În aproximativ o oră focul se afla sub control, dar salvatorii urmau să numere morții. Trei persoane au fost găsite carbonizate, o alta a fost resuscitată, dar fără succes.

Patru saloane ale spitalului au fost afectate. Aproximativ 120 de pacienți au fost transferați la alte spitale din Capitală. toți sunt infectați cu covid 19, mare parte din ei în stare gravă.

Un dosar penal in rem a fost deschis, pentru ucidere din culpă.

Procurorii au solicitat imaginile luate de camerele du supraveghere din secția afectată de incendiu. În salonul din care ar fi pornit incendiul nu existau camere de supraveghere, conform informațiilor din media.

YouTube video

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş. Au fost evacuaţi în jur de 120 de pacienţi. Iniţial autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el.

Ultima oră

Comentariul meu