poliția a deschis o anchetă în cazul înmormântării cu alai de pe străzile din sibiu

Un bărbat de 46 de ani a fost înmormântat joi așa cum se făcea pe vremuri. Cu alai, cu plimbat prin tot orașul, evident cu sicriul desfăcut. Nu a mai contat că se oprește traficul, că lumea se uită ca la urs dacă live-ul care a fost făcut de fiul decedatului pe Facebook,  pe tot traseul, și-a adunat destui urmăritori. Acum mai contează dacă cei care au organizat promenada mortului prin oraș vor fi trași la răspundere.

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DIN TIMPUL ”PELERINAJULUI”

”La nivelul IPJ Sibiu s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ancheta vine în urma articolului publicat de Ora de Sibiu. O familie de romi și-a îngropat unul din membri, dar nu oricum, ci cu alai. Au urcat sicriul pe platforma unei mașini și s-au plimbat din zona Piața Cluj, pe la Piața Cibin, apoi pe strada Morilor, Transilvaniei, Bulevardul Victoriei, pe Calea Dumbrăvii, până la cimitir.

VEZI AICI LIVE-UL CE A FOST TRANSMIS PE FACEBOOK 

În urma mașinii care transporta sicriul descoperit, adică cu decedatul la vedere, veneau alte autoturisme ale celor care participau la eveniment. Claxoanele sunau, iar traficul a fost îngreunat de multe ori pe acest traseu.

Polițiștii s-au autosesizat și vor cerceta dacă cei care au organizat și participat la acest eveniment au încălcat legea în vreun fel, și dacă au făcut-o, vor fi sancționați.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De fapt, traseul a fost relativ cel corect pt a ajunge la cimitir. Baietii au vrut sa epateze, sa fie in atentia lumii..si voi ii ajutati pe deplin. Daca aveati ceva impotriva, faceati o sesizare la politie si cu asta basta. Nu ati reusit decat sa le faceti jocul, deocamdata..sau asta a fost scopul ascuns?