note derizorii luate de candidații pentru postul de director economic al spitalului județean sibiu

Spitalul Județean are în prezent doi directori interimari- cel economic și managerul general. Posturile vor mai fi ocupate în acest fel pentru o perioadă, pentru că, pentru funcția de manager nu au fost finalizați pașii necesari organizării concursului, iar la examenul pentru postul de director economic cei doi candidați nu au obținut note de trecere.

La examenul pentru ocuparea postului de director economic s-au prezentat doi candidați. Notele obținute însă nu au fost doar mici, ci mult sub cele necesare pentru promovare. Cea mai mică notă, de 2,45, a fost obținută de Cristina Costea, iar Viorica Axente a obținut nota 4,25. Astfel, examenul va trebui reluat, iar până atunci postul rămâne ocupat de un interimar.

Și postul de manager general al Spitalului Județean Sibiu este ocupat tot prin interimat, de Florin Neag, fostul administrator public al județului. În acest caz președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a spus că s-au început demersurile pentru organizarea concursului. ”S-a desemnat președintele consiliului de administrație, apoi se vor stabili condițiile și procedura de concurs. Avem tot interesul ca aceste posturi să fie ocupate de persoane calificate. De aceea vă rog și pe dumneavoastră, consilierii județeni, să popularizați anunțul de concurs atunci când va apărea, pentru a se prezenta cât mai multe persoane la examen. Să avem de unde alege pe cel mai bun”, a spus Daniela Cîmpean în timpul ședinței lunare a Consiliului Județean Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu