video calificare istorică pentru csu - sibiul merge în optimile fiba europe cup

CSU Sibiu a câștigat grupa FIBA Europe Cup de la Istanbul, după ce si-a adjudecat partida cu CSM Oradea.

Duelul echipelor românești CSU Sibiu și CSM Oradea, din ultimul tur al grupei a 4-a, a FIBA Europe Cup la baschet masculin, desfășurat în această săptămână la Istanbul, s-a încheiat vineri cu victoria sibienilor, care s-au calificat astfel în optimile de finală ale competiției.

YouTube video

Cele două formații românești au încheiat primele două partide din grupe cu câte o victorie și o înfrângere, aflându-se la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, departajate de coșaveraj. Deoarece situația din grupă era perfect egală la puncte, doar una din cele două avea să se califice în optimi.
Partida CSM Oradea – CSU Sibiu s-a încheiat cu scorul 70-78 (34-37). Sibienii au făcut un prim sfert excelent, adjudecat cu 31-14, care s-a dovedit a fi decisiv până la final, chiar dacă în cel de al doilea sfert au căzut total, reușind doar 6 puncte.
Partea a doua a meciului a fost mai echilibrată, dar orădenii nu au izbutit nici măcar să egaleze, chiar dacă au fost foarte aproape. CSU Sibiu s-a calificat în optimile de finală ce vor avea loc tot sub formă de turneu, împreună cu sferturile între 21-26 martie, urmând ca Final Four-ul să se defășoare între 21 și 26 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu