tânăr sibian dat dispărut - familia îl caută cu disperare

Un tânăr din Sibiu a fost dat dispărut de familie. De mai bine de o săptămână nimeni nu mai știe nimic de el. Nu a revenit acasă, nu răspunde la telefon sau la mesaje. Sora băiatului spune că a fost anunțată și Poliția.

Un sibian în vârstă de 18 ani, pe nume Stoica Gheorghe Ionuț, a dispărut în urmă cu nouă zile. Nimeni nu mai știe nimic de el. Ultima oară a fost văzut în zona cartierului Turnișor din municipiul Sibiu. Sora băiatului a luat legătura cu redactorii Ora de Sibiu în speranța că fratele ei va fi găsit.

„Băiatul e dispărut de nouă zile. Nu dă niciun semn, nu-l găsim, vă rugăm din suflet să ne ajutați. Am anunțat și poliția să îl caute”, spune Dana, sora băiatului dispărut.

Tânărul e acuzat de hărțuire – A dispărut după proces

Sora băiatului spune că, în trecut, acesta a hărțuit două fete. La scurt timp după ce a avut loc procesul în care era judecat, sibianul a dispărut. „Fratele meu a avut un proces luna aceasta, pe 18 ianuarie l-au judecat că a hărțuit două fete. A venit în zona Turnișorului după proces, l-am văzut și l-am chemat acasă. Mi-a zis că vine mai târziu și nu a mai venit. De atunci nu îl mai găsim”, povestește sora lui Ionuț, băiatul dispărut.

Potrivit femeii, fratele ei ar fi fost implicat în mai multe „belele” în trecut. Tocmai de aceea, din cauză că le aducea părinților numai probleme, a fost inclus într-un centru de plasament. Ulterior, soacra surorii lui l-a luat în grijă. „Fratele meu a fost într-un centru de plasament și după l-a luat soacra mea în custodie, fiindcă are probleme de comportament și nu voia să stea acasă la părinții noștri”, mai spune Dana, sora dispărutului.

Ionuț este căutat neîncetat de familie. Dacă l-ați văzut, anunțați poliția de urgență.

Ultima oră

Comentariul meu