cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

Food court-ul din interiorul Promenada Sibiu este deschis pentru clienții care vizitează centrul comercial, iar mesele pot fi ocupate la 30 % din capacitate, respectând regulile de distanțare impuse de autorități.

Astfel, pentru cei care doresc să încerce ceva nou, să experimenteze combo-uri de preparate și să descopere ce au de oferit restaurantele din centrul comercial – mai jos, câteva recomandări de preparate pe care le puteți servi în incinta food court-ului de la Promenada Sibiu:

  1. Pastele de la Rigatoni Pasta Bar

Rețetele italienești de la Rigatoni Pasta Bar sunt create numai din paste proaspete, produse în bucătăria proprie, din făină de grâu dur și gălbenuș de ou din belșug, și din ingrediente naturale cumpărate de la producători locali din jurul Sibiului. La Rigatoni Pasta Bar poți să alegi tipul de paste și sosul preferat, o porție de risotto sau un desert.

cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

  1. Ceafa din vită Black Angus de la MEAT Inc.

Ceafa de vită Black Angus este coaptă și afumată timp de 7 ore cu lemn de stejar și butoi de whiskey pentru o aromă de vis gurmand. Carnea este frăgezită prin îmbălsămare cu un mix special de oțet și cidru și devine perfect suculentă după alte 3 ore de coacere suplimentară (timp total de preparare:  10 ore). Ești invitat să alegi carnea, garnitura și salata pe care le preferi și pe care bucătarul le va condimenta cu măiestrie.cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

  1. Gyros Pyta de la Spartan

Unul dintre produsele-vedetă ale Spartan este Gyros Pyta, un fel de mâncare istorică menționată în documentele antice încă de la anul 480 înainte de Hristos. În acestea s-a descoperit că pe timp de război, spartanii consumau carne de oaie și de porc coaptă pe roci vulcanice. Din acest motiv sloganul Spartan este „Gustul Legendar”. Spartan îmbină elemente culinare esențiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraneene din perioada antică. Carnea este frăgezită în iaurt înainte de a fi lăsată la baiț, căpătând astfel o textură moale, ceea ce o face mai ușor de pătruns de celelalte ingrediente. Pe lângă baiț, specialitățile Spartan pot fi combinate cu oricare dintre cele cinci sosuri proaspete: de măsline, de usturoi, sos dulce-acrișor sau sos tzatziki.cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

  1. Mic-dejun sau brunch de la Hug the Plate

Pentru zilele în care nu știi dacă e timpul pentru mic-dejun sau brunch, Hug the Plate din Promenada Sibiu oferă o varietate foarte mare de meniuri sănătoase, gustoase, prezentate ireproșabil – de la 6 feluri de omletă, ou ochi, toast sau quesadilla și 7 rețete de tagliatelle, bucătarii de la Hug the Plate îți pot pregăti cam tot ce își poate imagina mintea ta înfometată.cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

  1. Recomandarea bucătarului la City Burger

Burgerul-vedetă de la City Burger este cel cu carne de vită Angus, gorgonzola și prosciutto crudo. City Burger nu înseamnă doar o varietate foarte mare de burgeri, restaurantul oferind și cei mai buni cartofi prăjiti –  CITY FRIES, PARMEZAN FRIES, CHILLI FRIES sau WEDGES.

cinci recomandări de preparate care se pot servi la restaurantele din promenada sibiu

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu