video: stadiul lucrărilor la cel mai mare viaduct din autostrada sibiu - boița

Imagini spectaculoase de la autostrada Sibiu – Boița, în zona viaductului peste Tălmăcel. Lucrările avansează rapid, iar muncitorii sunt prezenți mereu pe șantier.

Lucrările la Secțiunea 1, Sibiu – Boița, parte a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești, au fost reluate, iar constructorul e aproape de un stadiu de circa 30% pe cei 13,7 km, notează HotNews.ro. În prezent, constructorul se concentrează pe ridicarea celui mai spectaculos viaduct de pe traseu, și anume viaductul Tălmăcel, după cum se observă dintr-o recentă filmare din dronă.

Cele mai recente imagini de pe șantier au fost realizate în 25 ianuarie.

YouTube video

Lucrările contractate în 2019 cu firma Porr pentru circa 127 de milioane de euro au început efectiv în aprilie 2020 (ordinul de începere a venit în 30 martie), după ce a trecut perioada de proiectare. Termenul de execuție este de 3 ani. Conform CNAIR, progresul fizic al lucrărilor a depășit 27%.

La cel mai mare viaduct de pe traseu, de circa 650 de metri lungime, constructorul lucrează, cu ajutorul unui cofraj cățărător, la înălțarea pilelor ce vor ajunge la 30 de metri înălțime deasupra solului.

Sursa: HotNews.ro

Ultima oră

Comentariul meu