foto - mega image deschide primul magazin din municipiul sibiu - în apropiere de gară

După ce în 2020 a deschis două magazine în Șelimbăr, cei de la Mega Image vor deschide în câteva zile prima locație în municipiul Sibiu, pe calea Gușteriței, în zona City Residence.

Noul magazin Mega Image va fi vizavi de Penny, pe Calea Gușteriței, la parterul unui imobil construit în ansamblul City Residence.
Deja amenajarea magazinului este aproape finalizată, urmând ca cel mai probabil acesta să fie inaugurat în câteva zile. foto - mega image deschide primul magazin din municipiul sibiu - în apropiere de garăEste prima locație Mega Image de pe teritoriul Municipiului Sibiu, și cea de a treia din județ. Primele două au fost inaugurate în 2020, la Șelimbăr.foto - mega image deschide primul magazin din municipiul sibiu - în apropiere de gară„Vom continua să investim în expansiune, să fim aproape de comunităţi, să asigurăm locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară şi să oferim soluţii performante digitale şi experienţe noi la cumpărături. Chiar dacă este în continuare un context dificil pentru noi toţi, vom continua să ne dezvoltăm în acelaşi ritm şi vom prioritiza siguranţa tuturor, de la colegii din echipă la clienţi şi parteneri”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.foto - mega image deschide primul magazin din municipiul sibiu - în apropiere de garăÎn prezent, reţeaua Mega Image include 854 de magazine, dintre care 386 sunt format Mega Image şi 468 Shop&Go.
Vezi AICI cum arată magazinul deschis pe strada Doamna Stanca în Șelimbăr

Ultima oră

Comentariul meu