video: polițistul sibian care s-a bătut cu zăpadă a ajuns celebru în presa din anglia

Viorel Teacă, polițistul prietenos din Sibiu, care a realizat două videoclipuri devenite în scurt timp virale, a ajuns cap de afiș și în presa din Anglia.

Publicația Daily Mail a publicat, pe pagina de Facebook, un videoclip în care sunt prezentați polițiști care se bat cu zăpadă. Cap de afiș este chiar Viorel Teacă, polițistul din Sibiu, care s-a bulgărit cu o fetiță și părinții acesteia în orașul de pe Cibin.

„These police officers know how to have fun!” (Acești polițiști știu să se distreze!) este descrierea videoclipului în care apare agentul din Sibiu. Clipul video a strâns peste 28.000 de aprecieri și are mii de distribuiri și comentarii.

Polițistul de la Ordine Publică a reușit să „umanizeze” oamenii în uniformă după ce a postat două filmulețe care s-au viralizat rapid. În primul, împreună cu colegul său, s-a bulgărit cu o fetiță și mama ei, iar în altul, a oferit o mână de ajutor unui șofer și i-a curățat luneta de zăpadă. Viorel Teacă nu este la primele „isprăvi” de acest fel, fiind cunoscut pentru acțiunile sale de caritate și cele de voluntariat. VEZI AICI POVESTEA LUI VIOREL TEACĂ.

Ultima oră

Comentariul meu