video foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitate

Zeci de persoane s-au adunat marți în fața Prefecturii din Sibiu și protestează pentru creșterea salariilor, aplicarea corectă a legislației, dar și pentru serviciile publice de calitate.

Protestul face parte din caravana sindicatului, care a trecut prin mai multe orașe ale țării. Sindicaliștii cer un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă și aplicarea corectă a legislației. Protestul a fost aprobat de Primăria Sibiu. Protestul se desfășoară pașnic, oamenii prezentându-se cu pancarde cu diverse citate, care reprezintă doleanțele protestatarilor.  La protest participă membri ai Sindicatul Național al polițiștilor și personalului contractual din MAI, dar și ai Sindicatului Cadrelor Universitare din Sibiu.

video foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitate video foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitate video foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitate video foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitatevideo foto: protest în fața prefecturii sibiu - sindicaliștii cer salarii decente și servicii de calitate

Ultima oră

Comentariul meu