sibian de 97 de ani după vaccinarea anti covid - ”o să vin și peste zece ani”

Fără emoții și plin de curaj, un bărbat de 97 ani din Sibiu s-a vaccinat anti-COVID. Este cel mai vârstnic sibian care face asta.

La cei 97 de ani, sibianul Constantin Popescu are o stare bună de sănătate, rudele spunând că pentru vârsta lui este sănătos tun. Bărbatul decis să se vaccineze pentru că are încredere că serul îl va proteja împotriva infectării. Fiul acestuia, Tiberiu Popescu a declarat pentru Ora de Sibiu că tatăl său a fost informat despre vaccin și că urmărește constant știrile, dar că decizia a fost influențată și de medici.

”A fost decizia lui de a se vaccina, a auzit la televizor despre ser și a decis că vrea să o facă, dar și medicii i-au recomandat.  Anul trecut a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, dar acum este mult mai bine.” a declarat pentru Ora de Sibiu fiul bărbatului, Tiberiu Popescu.

Acesta a mai relatat faptul că tatăl său a făcut chiar și glume cu medicii, spunând că peste zece ani va veni iar să-și facă vaccinul. Constantin Popescu nu a avut nici un fel de reacție adversă după administrarea serului, starea lui de sănătate fiind stabilă.

Ultima oră

Comentariul meu