bărbat spânzurat la șelimbăr după o ceartă cu iubita
foto: arhivă

Un bărbat din Șelimbăr a fost găsit mort în grădina casei. Omul s-a spânzurat după ce s-a certat cu concubina sa. Înainte să își pună capăt zilelor, șelimbăreanul ar fi consumat și băuturi alcoolice.

O femeie din Șelimbăr a sunat de urgență la 112, luni seară, în jurul orei 19:45, după ce și-a găsit iubitul mort în grădina din curtea casei în care locuiau. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, s-a spânzurat de un nuc. Potrivit surselor Ora de Sibiu, șelimbăreanul ar fi consumat alcool și s-a certat cu concubina. La scurt timp după conflict, omul a ales să-și pună capăt zilelor. Aceleași surse spun că bărbatul nu a mai avut, în trecut, tentative de suicid.

Polițiștii au efectuat cercetări, iar din primele informații rezultă că bărbatul nu a fost victima infracțiunii de omor.

„Din primele cercetări efectuate, nu a rezultat faptul că persoana în cauză ar fi fost victima unei infracțiuni de omor. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând ca polițiștii să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea acestui incident”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu