topul șoferilor băuți prinși în sibiu în weekend
foto: arhivă

Trei șoferi care s-au urcat băuți la volan și au plecat la plimbare au dat nas în nas cu polițiștii. Unul dintre ei a făcut și accident.

Un bărbat din Avrig s-a urcat beat la volan și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de o alveolă.

„La data de 23 ianuarie, în jurul orei 09,00, în orașul Avrig, un localnic în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o alveolă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică seară, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani care circula pe Aleea Artileriștilor din Sibiu.  „Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, mai spune Welter.

În aceeași seară, în jurul orei 21:15, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Anul 1848 de către un localnic în vârstă de 62 de ani. „Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter.

Și în acest caz s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu