sibianul care aproape și-a omorât bebelușul fiindcă plângea - cât va sta după gratii
FOTO arhivă

Bărbatul din comuna Laslea, care în urmă cu aproape șase luni aproape că și-a omorât în bătaie bebelușul fiindcă plângea, va ajunge în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia.

Tatăl care și-a bătut bebelușul în vârstă de numai două luni, din cauză că nu se oprea din plâns, și aproape că l-a omorât va ajunge în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia, notează alba24.ro.

Pentru fapta sa, judecătorii Tribunalului Sibiu l-au condamnat pe bărbat la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor, dar și pentru act sexual cu un minor, întrucât mama copilului avea 14 ani atunci când bebelușul a fost conceput.

Viorel. I.M., nemulțumit de sentința primită, a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde magistrații îi vor da pedeapsa definitivă. Bărbatul se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud.

CITEȘTE ȘI: Tată fără inimă – Și-a pălmuit bebelușul fiindcă plângea

Pedeapsa dată de judecătorii Tribunalului Sibiu

Pentru act sexual cu un minor, din cauza faptului că mama avea 14 ani când copilul a fost conceput, bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare. Pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei (bebelușul în cauză) a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

În total, prin contopirea celor două pedepse a rezultat 7 ani și 6 luni de închisoare cu executare. De asemenea, magistrații l-au mai obligat la plata a 15.000 de euro, daune morale către familia și minora cu care a conceput copilul.

În urma sentinței date la Tribunalul Sibiu, în data de 14 decembrie 2020, bărbatul a făcut apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia, unde un prim proces va avea loc 10 martie 2021.

Sursa: alba24.ro

Ultima oră

Comentariul meu