protest marți în fața prefecturii din sibiu
FOTO: arhivă

Prefectura Sibiu va fi pichetată marți timp de o oră, între 12.00 și 13.00, de către membrii sindicatului ”Cartel Alfa”. Protestul face parte din caravana sindicatului, care a trecut prin mai multe orașe ale țării.

Sindicaliștii cer un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă și aplicarea corectă a legislației. Protestul a fost aprobat de Primăria Sibiu.

”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de către Uniunea Teritorială Sindicală Cartel Alfa – Filiala Sibiu privind organizarea unei acțiuni de protest. Manifestarea se va desfășura în data de 26.01.2021, în fața sediului Instituției Prefectului (strada Andrei Șaguna și strada Mitropoliei), în intervalul orar 12.00-13.00”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Daca pana si sibienii(printre cele mai slugarnice, mai obediente si rabdatoare ierbivore mioritice) ies la proteste, inseamna ca e groasa treaba.