mașină spartă de hoți în sibiu - „mi-au furat banii și actele”
Foto arhivă

Un bărbat din Sibiu a fost prădat de hoți. Aceștia au dat atacul odată cu lăsarea serii și au spart autoturismul omului, de unde au furat bani, acte și aparatură de curierat.

Totul s-a petrecut vineri, în jurul orei 18:20, în curtea Palatului Copiilor, din zona Ipas. Hoții au spart autoturismul parcat acolo și au furat mai multe bunuri, dar și suma de 1.680 de lei.

„În data de 22.01.2021, în zona Ipas, în curte la Palatul Copiilor, lângă Profi, în jurul orelor 18:20, mi s-a spart mașina și în mașină aveam un ghiozdan Kipsta, bleu-marin, în care aveam aparate de lucru de curierat, și anume poket, imprimantă, telefon (Nokia vechi), portofel Armani bleu-marin și în el aveam buletin, permis auto, card de sănătate, card AlphaBank și suma de 1.680 lei”, a scris bărbatul păgubit în grupul de Facebook Obiecte Pierdute Sibiu.

mașină spartă de hoți în sibiu - „mi-au furat banii și actele” mașină spartă de hoți în sibiu - „mi-au furat banii și actele”

Omul dorește să își recupereze bunurile și actele. Acesta are speranța că hoțul a aruncat buletinul și permisul de conducere la întâmplare, și poate cineva le-a găsit.

Bărbatul spune că, în urma incidentului, a depus și o plângere la Poliție.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Banii si actele nu se lasă in mașină. E la mintea cocoșului asta. Ni se spune de 30 de ani. Restul de echipamente sunt asigurate de firma de curierat.