daniela cîmpean răspunde acuzațiilor conform cărora vaccinarea se face “pe pile”

Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, răspunde acuzațiilor lui Zeno Popovici, fost candidat la alegerile locale, care a spus, pe pagina sa de Facebook, că vaccinarea la Sibiu se face în funcție de „câte pile ai”.

„(…) Consiliul Judetean care isi vaccineaza tot personalul incepand de maine la centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean, care nu este pe platforma. Am vazut o confirmare de programare care arata exact ca cea de pe platforma, deci rezulta ca exista centre de vaccinare pe platforma care nu-s vizibile de muritorii de rand. Mai pe intelesul tuturor, tot procesul asta de vaccinare se face dupa cate relatii si pile ai, sau daca esti director de institutie si ai spre exemplu spitalul judetean in subordine, pai gata te-ai rezolvat”, a scris Zeno Popovici pe Facebook.
 
Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, răspunde acuzațiilor acestuia, menționând că niciun angajat din cadrul instituției pe care o conduce nu s-a vaccinat anti-covid.
„Mi s-a comunicat apariția în spațiul public a unor informații care sugerează că instituția pe care o conduc “sare peste rând” să își vaccineze angajații înaintea altor categorii îndreptățite. Vă asigur că niciun angajat din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu a fost vaccinat și nici nu va exista vreo susținere din partea mea pentru eludarea etapelor pe care trebuie să le urmeze orice cetățean pentru vaccinare. Sunt total împotriva unor astfel de practici și vă încurajez oricând să îmi semnalați dacă le constatați. Facem o analiză alături de instituțiile implicate, pentru a vedea exact unde s-a produs această eroare și vom reveni cu informații care să clarifice aceste aspecte, indiferent de natura acestora”, a scris Cîmpean pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cine analizeaza pe cine????
    Sunteti inabordabili si umblati cu ,,cioara vopsita,,
    Acum ca cineva a aflat de ce faceti nu stiti pe unde sa mai scoateti camasa!
    Rusine sa va fie!

  2. Cum adică doamnă nu știți nimic, vă faceți că plouă când știți exact cine a dat ordin să se facă vaccinarile la pachet pentru angajații din Consiliu la Spitalul Județean, cum puteți să negați? Nu cumva v-ați trezit prinși cu pisica în brațe, abordarea este condamnabilă și arată modul discreționar de acțiune! Ia faceți repede anchetă altfel venim cu dovezi că știați!