câine ucis de un camion pe șosea - stăpânul spune că a fost călcat intenționat

Un cioban din județul Sibiu a fost martor la moartea propriului animal. A privit cu spaimă cum șoferul unui camion i-a ucis în mod intenționat câinele. Omul spune că șoferul ar fi putut să încetinească și să-i salveze astfel viața.

Un cioban din județul Sibiu spune că șoferul unui camion i-a omorât câinele. Totul s-a petrecut sâmbătă, după orele prânzului, pe drumul ce leagă localitatea Slimnic de Mândra.

Acesta spune că se afla la păscut cu oile. Câinele lui a trecut drumul către fermă chiar în momentul în care șoferul unui camion trecea prin zonă. Bărbatul spune că șoferul nu a încetinit deloc, astfel că impactul i-a fost fatal animalului.

„Astăzi (n.red.: sâmbătă), în jurul orei 13:00, mă aflam cu oile la păscut la maxim 30 metri de asfalt, de drumul ce leagă Slimnicul de Mândra. Câinele a vrut să treacă drumul la fermă. Un șofer care transporta porumb nu a încetinit pentru a evita moartea câinelui”, spune cobanul.

Bărbatul mai precizează că, după impact, șoferul a oprit, a verificat camionul, apoi a plecat, fără să îl intereseze că animalului se zbătea pe asfalt. La scurt timp, câinele a murit.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De ce nu există o lege prin care dacă un șofer lovește un animăluț și pleacă mai departe fără a-l duce de urgență la veterinar să riște ani grei de închisoare? Poate în felul ăsta nu am mai auzi de monștrii criminali care nici nu încetinesc când văd un animăluț pe strada…