iată trei tipuri de genţi pe care trebuie să le ai

Datorită farmecului aparte pe care îl au, a finisajelor inedite şi a şarmului pe care îl transmit continuă să fie elementele de bază care conferă personalitate stilului personal.

De ce să ai genți cu personalitate?

Pe bună dreptate, selectarea unei genţi damă este o sarcină ce trebuie tratată cu maximum de responsabilitate, pentru că această piesă te reprezintă. Dacă eşti o fire dinamică, cu siguranţă alegi genţi din piele în culori vibrante. Eşti o tipă sofisticată? Gențile din piele cu imprimeu de reptilă sunt potrivite pentru tine. Vrei eleganță şi rafinament? Selectezi fără ezitare genţi din piele negre, maro sau albe, sigure, uşor de integrat în orice ţinută cu bun gust. Iubeşti ţinutele cosmopolite care denotă libertate? Ţi se potrivesc perfect genţi tip rucsac în culori metalice, pe care le porţi cu plăcere cu pantaloni din piele, salopete scurte sau rochie tip cămașă. Indiferent de tipul şi culoarea genţii, trebuie să acorzi atenţie maximă calităţii. Pentru a crea ţinutele distinse pe care le iubești selectează piese din piele perfect realizate!

Dacă te-ai decis asupra liniilor cromatice şi a materialelor, trebuie să ştii că o geantă nu este niciodată de ajuns. Iată trei tipuri de genţi pe care trebuie să le ai, pentru a beneficia de ţinute perfecte cu orice ocazie.

Tote

Gentile Tote sunt impresionante ca aspect, au versatilitate ridicată şi pot fi utilizate într-o varietate mare de situaţii. Aparent gențile tip Tote au forma unor sacoşe şi sunt prevăzute în partea superioară cu două mânere de diferite dimensiuni. În interior sunt bine compartimentate, aşa că pot depozita şi transporta numeroase obiecte personale sau de birotică.

Gențile Tote pot fi utilizate pentru ţinutele smart casual, lejere, pot completa outfiturile semiformale, dar şi pe cele office impunătoare. Dacă dorești să oferi un plus de rafinament genții Tote, nu ezita să o decorezi cu o eşarfa din mătase. Gențile tip tote geniale par a fi gândite pentru a fi decorate.iată trei tipuri de genţi pe care trebuie să le ai

Clutch

Gențile Clutch sunt mici, simple sau sofisticate şi pun în valoare outfiturile ceremoniale ori pe cele cosmopolite cu multă personalitate. Trebuie să recunoaştem că gențile Clutch nu sunt încăpătoare. Pot transporta cel mult un telefon, un balsam pentru buze şi un pachet de şerveţele, cu toate acestea farmecul lor rămâne deosebit. Un Clutch minimalist are versatilitate ridicată, pe de altă parte o geantă Clutch decorată cu multe ștrasuri este rafinată şi aduce un vibe distins ţinutei pe care o completează.

Mesager

Geanta tip mesager este cea mai versatilă dintre toate. Este o geantă cu reputație care poate fi purtată lejer  la ţinutele casual, smart şi outfituri urbane cu personalitate. Mesager este geanta reprezentativă pentru stilul casual, însă nu înseamnă că este banală! Poate fi pusă în valoare de asocieri de materiale, inserţii rafinate şi accesorizare elegantă. Este piesa care poate da accente vintage ținutei sau dimpotrivă un aer formal perfect. Geanta tip “poștaș” este medie şi poate transporta numeroase obiecte personale.

Cele trei tipuri de genţi te pot ajuta să beneficiezi de o garderobă variată. Îţi permit să fii şarmantă şi să te simţi bine şi totodată îţi permit să dai energie ţinutelor. Descoperă în magazinul online CCC genţi moderne cu personalitate. Le poți comanda uşor pe cele care te reprezintă. Ai variante de plată numeroase şi politici de retur prietenoase.

Ultima oră

Comentariul meu