foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit

Joi seara în jurul orei 18:30 a avut loc un accident rutier în zona Piața Unirii din Sibiu. Un pieton a fost rănit și este transportat la spital.

Din primele cercetări se pare ca un pieton, in vârsta de 50 de ani, sibian, s-ar fi angajat in traversarea neregulamentara a bulevardului Milea fiind surprins și accidentat de un autoturism condus de un sibian de 29 de ani.

”Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fata locului și continua cercetările.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu

Și reprezentanții ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD

”La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de aproximativ 50 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism cranio-celebral și traumatism membre inferioare.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit

foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit foto: accident rutier în piața unirii - un pieton este rănit

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Indiferent de vinovatie persoana accidentata are dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.