în județul sibiu nu mai sunt locuri libere pentru vaccinare

La doar trei zile de la începerea înscrierilor pentru etapa a II-a de vaccinare, la nivelul județului Sibiu, au fost epuizate toate locurile disponibile.

Vineri, 15 ianuarie, în județul Sibiu a debutat activitatea de vaccinare pentru categoriile de persoane din etapa a II-a. În această etapă vor fi imunizate persoanele cu grad ridicat de risc vârstnicii din centrele rezidențiale, adulții cu vârsta de peste 65 de ani, adulții care suferă de boli cronice, precum și persoanele care desfășoară activități în domenii – cheie, esențiale.

Pentru a vedea cum a decurs procesul de vaccinare în prima zi la Sibiu, citește REPORTAJ – Prima zi de vaccinare la Sibiu – Programări decalate, dar oamenii au așteptat răbdători la coadă

Sibienii au luat cu asalt platforma de vaccinare și s-au grăbit să prindă loc. Cel mai solicitat centru de vaccinare a fost cel din municipiul Sibiu, amenajat în cadrul Redal Expo Sibiu.

Vezi AICI cum arată Centrul de vaccinare de la Redal

Persoanele eligibile din județul Sibiu care au optat pentru centrul de vaccinare de la Redal Expo Sibiu,  programările pentru vaccinul anti Covid-19 pentru luna ianuarie au fost epuizate cel mai repede. În prima zi din cea de-a doua etapă de vaccinare, la nivelul județului Sibiu au fost epuizate toate locurile.

în județul sibiu nu mai sunt locuri libere pentru vaccinare

Ultima oră

Comentariul meu