foto: bărbat prădat pe stradă la sibiu - hoațele i-au furat banii de operație

Un bărbat din județul Teleorman a rămas fără banii de operație. Două femei i-au furat, într-un moment de neatenție, suma de 8.000 de lei dintr-un bagaj. Totul s-a petrecut în miezul zilei, pe strada 9 Mai din județul Sibiu. Poliștii au reușit să le prindă, iar a doua zi acestea au adus banii înapoi.

Bărbatul, domiciliat în Teleorman, a venit la Sibiu fiindcă este programat la o operație în cadrul unui spital din municipiu. În cursul zilei de luni, pe când se afla pe strada 9 Mai din municipiu, într-un moment de neatenție, două femei i-au furat toți banii destinați pentru respectiva intervenție. Omul a făcut imediat plângere la poliție.

„La data de 18 ianuarie, în jurul orei 15,30, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 8.000 de lei aflată într-un bagaj lăsat nesupravegheat pentru scurt timp pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Hoațe cu onoare sau cu oroare de pușcărie?

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a constituit un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea a două sibience, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, bănuite de săvârșirea faptei.

Mai mult decât atât, în cursul dimienții zilei de marți, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

Ultima oră

Comentariul meu