tineri sibieni prinși că au furat un aparat de sudură
Foto Arhivă

Jandarmii sibieni au prins trei tineri după ce aceștia furaseră un aparat de sudură. Unul dintre ei avea și un plic, cel mai probabil cu substanțe psihoactive.

Vineri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 21.40, un echipaj de jandarmerie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Târgul Vinului din municipiul Sibiu, a observat trei tineri ce transportau un bagaj voluminos, care la vederea forţelor de ordine au manifestat un comportament suspect.

Tinerii în vârstă de 14, 20 şi 21 de ani din judeţul Sibiu au fost identificaţi de jandarmi iar în urma verificărilor efectuate, a fost găsit asupra lor un aparat de sudură, cu inscripţia Nordica, despre care au declarat că l-au sustras din curtea unui imobil de pe strada Moldovei din municipiul Sibiu.

Echipajul de jandarmerie a identificat persoana vătămată, acesteia fiindu-i predat bunul sustras. Tinerii au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Sibiu, unde au fost întocmite actele de constatare.

Persoanele în cauză împreună cu actele de constatare au fost predate poliţiştilor din cadrul I. P. J. Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Tot în acest caz, asupra tânărului în vârstă de 21 de ani, a fost găsit un plic de mici dimensiuni, în care se afla materie vegetală de culoare verde (produs susceptibil a avea efecte psihoactive).

Jandarmii au întocmit actele de constatare, care au fost predate poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Ultima oră

Comentariul meu