video - remiză pentru hermannstadt cu clinceni - sibiul a dominat jocul

Liviu Ciobotariu debutează cu o remiză alba la Sibiu. FC Hermannstadt se întoarce cu un punct din deplasarea cu Academica Clinceni.

Sibienii au dominat meciul jucat duminică seară pe un ger cumplit la Călărași. Schimbarea antrenorului la echipă, pare să fi adus șocul necesar la Hermannstadt. Ciobotariu a făcut mai multe schimbări în echipă și asta s-a văzut și în joc. Gruparea sibiană a avut cel puțin șase ocazii la meciul cu Clinceni, dar din păcate nici una nu a adus și gol. Hermannstadt a ratat prima ocazie a meciului. Șutul expediat de Mayoral din interiorul careului s-a oprit în Ventura, poziționat în fața propriului portar. 3 minute mai târziu, Vâlceanu a intervenit prompt la reluarea cu capul semnată de Addae.
Șansele de gol ale sibienilor au continuat, însă Dâlbea și Andrei Sântean nu au fost inspirați la finalizare.
Tot Sibiul a dominat și actul secund al partidei. Cea mai mare ocazie a aparținut lui Addae, care de la aproximativ 16 metri, a trimis puțin pe lângă stălpul din dreapta al lui Vâlceanu.

YouTube video

Hermannstadt rupe astfel seria neagră de trei înfrângeri consecutive, dar rămâne în zona de jos a clasamentului. Runda viitoare sibienii joacă pe teren propriu, la Mediaș, cu CFR Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu