video - inedit la muzeul în aer liber - plimbări cu săniile trase de câini

Distracție și voie bună în weekend la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului. Musafirii s-au putut bucura de vremea de afară și de zăpadă, plimbându-se cu săniile trase nu de boi, nici de cai, ci de patru husky special pregătiți pentru asta.

Iarna, aerul este mai curat, mai sănătos și bogat în oxigen. O plimbare în aer liber poate fi un tratament gratuit oferit de mama natură tuturor celor care lasă la o parte teama de frig și vreme urata si optează pentru o plimbare zilnică în sânul naturii. O locație perfectă pentru plimbări, dar care va aduce și o doză mare de satisfacție datorită peisajului de poveste pe care îl oferă, este Complexul Național Muzeal Astra din Sibiu. Iarna transformă aleile Muzeului într-o locație de vis. Iar cum sezonul de iarnă este în toi, iar vremea de afară este specifică sezonului, reprezentanții muzeului au organizat curse cu săniile trase de câini.

”Vorbim despre rase speciale, câini pregătiți și dresați pentru astfel de sarcini. Și cum nimic bun nu se face doar din vorbe, am pregătit astăzi la Muzeul ASTRA un atelier interactiv, cu 4 căței din rasa Husky siberian&Malamut de Alaska în rolurile principale și o sanie tradițională, ca „recuzita”.”, transmit reprezentanții muzeului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Iarna NU este mai curat aerul, o arată atâtea studii recente. Iarna calitatea aerului scade semnificativ în primul rând pentru că lipsește vegetația care mai filtrează cât de cât noxele și poluarea. Ce spuneți este pur și simplu fals și poate un articol despre poluarea aerului în Sibiu ar fi mai binevenit.