update video incendiu în apropierea promenada mall din sibiu

Incendiu în municipiul Sibiu pe strada Simion Mehedinți. A luat foc o casă.

UPDATE

În jurul orei 10:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Sibiu, str. Simion Mehedinți pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la parterul unei case de locuit.

”La fața locului s-au deplasat prompt 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Trei persoane, un adult și doi copiii s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor. Incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră, fără victime.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Au ars elemente de mobilier din camera de aproximativ 15 mp și s-a deteriorat tot parterul de la fumul degajat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de jocul copiilor cu focul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit într-o cameră de aproximativ 15 metri pătrați. Momentan nu sunt victime. Pompierii sibieni au acționat prompt, iar misiunea este încă în desfășurare. Revenim cu detalii

YouTube video

update video incendiu în apropierea promenada mall din sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu