polițistul care a ”promovat” sibiul - „copiii, de fapt, cred, m-au făcut să fiu mai uman”

Viorel Teacă este polițistul din Sibiu care a promovat involuntar imaginea polițiștilor sibieni în toată țara, după ce a apărut în două filmulețe, devenite în scurt timp virale.

Poliţiştii erau în patrulare când au văzut în zonă doi copii care se jucau cu bulgări de zăpadă. În loc să se oprească și să-i liniștească pe ”petrecăreți”, polițiștii au decis să intre în joc și s-au implicat și ei în bulgăreală.

Citește și Polițistul de la Sibiu ”vinovat” pentru filmulețele devenite virale în România – ”Trebuie să fim aproape de oameni”

La scurt timp după, polițistul a fost implicat într-o altă acțiune care a devenit virală și le-a adus sute de aprecieri din partea cetățenilor. A publicat un video în care curăță de zăpadă luneta mașinii unui șofer care oprise la semafor, pe malul Cibinului.

”Trebuie să ne obișnuim că populația asta așteaptă de la noi: să arătăm fața umană a noastră, să ne apropiem foarte mult de societate. Ceea ce încercăm să facem și să dovedim în aceste momente de restricții este să arătăm foarte multă empatie, ceea ce lipsește întregii societăți. Și aici nu mă refer doar la noi, la români, ci (lipsește – n.r.) întregii planete”, spune el.”

Mai multe detalii AICI 

Viorel Teacă este poliţistul care a postat pe pagina sa de socializare imaginile. Teacă este din Slatina, dar s-a mutat recent în Sibiu împreună cu familia. Acesta a mai spus că, cel mai probabil totul s-a schimbat la el după ce a devenit tată.

„Copiii, de fapt, cred, m-au făcut să fiu mai uman și să văd altfel lucrurile și să pun mai mult suflet în ceea ce fac”.

polițistul care a ”promovat” sibiul - „copiii, de fapt, cred, m-au făcut să fiu mai uman”
Viorel Teacă a lucrat, până în septembrie 2020 la Poliția Olt. În Slatina era extrem de cunoscut datorită acțiunilor sale caritabile și nu numai. Din 1 septembrie 2020, agentul principal Viorel Teacă este detașat la Poliția Sibiu. A venit cu toată familia la Sibiu, orașul care l-a cucerit și unde își dorește să rămână.

 

Ultima oră

Comentariul meu