oficial - ruben albes a fost demis de la fc hermannstadt

FC Hermannstadt nu mai vrea să continue cu tehnicianul spaniol, Ruben Albes. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului sibian.

„A.F.C.Hermannstadt și tehnicianul spaniol Ruben Albes, împreună cu staff-ul său – Ivan Cabezudo & Toni Madrigal- au ajuns astăzi la o înțelegere de comun acord în privința rezilierii înțelegerilor contractuale. Ruben Albes a preluat-o pe FCH în luna iunie a anului trecut și a obținut 5 victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri în play-out-ul Ligii 1. După această serie, A.F.C.Hermannstadt a încheiat sezonul 2019-2020 pe locul 8 în clasament. În sezonul actual, 2020-2021, cu Ruben Albes în calitate de principal, FCH a înregistrat 3 victorii, 6 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri”, se arată în postarea de pe Facebook.

Conducerea A.F.C.Hermannstadt transmite tehnicianului Ruben Albes și staffului său – Ivan Cabezudo, antrenor secund, Toni Madrigal, preparator fizic – mulțumiri pentru toată activitatea depusă în sprijinul echipei!

FC Hermannstadt spune că va anunța curând cine va fi noul antrenor la echipei.

Ultima oră

Comentariul meu