mariana a fugit la iubit - sunt căutați amândoi de poliție

Varga Mariana Larisa a fost dată dispărută de familie. Minora din Sibiu a fugit de acasă joi, iar de atunci e de negăsit. Se pare că fata ar fi plecat la iubit, astfel că amândoi sunt căutați acum de poliție.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 14 ianuarie a.c., fiica sa minoră, VARGA MARIANA LARISA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: faţă ovală, ochi verzi, păr brunet, lung, drept, ten măsliniu.

La data dispariției, minora purta o geacă cu blană de culoare argintie, cu glugă, pantaloni tip blue-jeans, pantofi sport de culoare neagră. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, adolescenta a fugit la iubitul său, iar acum poliția îi caută pe amândoi. Se pare că nu este pentru prima dată când fata dispare de acasă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acum ii pasa la familie de fata? Dar lumea nu știe ca de ceva timp fata dormea prin vecini , si la neamuri . Saraca s-a dus la noul iubit sa aibă unde sa stea, sa aibă o viata mai buna