foto: noapte de foc pentru pompierii sibieni - au stins două incendii, în sibiu și săliște

Pompierii sibieni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri pentru a lichida două incendii. Primul a izbucnit pe strada Lacul lui Binder din Sibiu, iar cel de-al doilea în localitatea Săliște.

Prima intervenție a pompierilor a avut loc în jurul orei 1:30 în Sibiu. „În jurul orei 1:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Lacul lui Binder pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un generator electric de uz casnic, amplasat în exteriorul casei de locuit. La fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: noapte de foc pentru pompierii sibieni - au stins două incendii, în sibiu și săliște foto: noapte de foc pentru pompierii sibieni - au stins două incendii, în sibiu și săliște

Incendiul a fost stins în aproximativ o oră jumătate fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de o defecțiune a motogeneratorului electric pe timpul exploatării.

Spre dimineață, în jurul orei 5:00, pompierii au fost solicitați să intervină la Săliște pentru lichidarea altui incendiu. „În jurul orei 5:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit. Incendiul a fost localizat în aproximativ o oră și lichidat în urmă cu puțin timp”, spune Voina. foto: noapte de foc pentru pompierii sibieni - au stins două incendii, în sibiu și săliște foto: noapte de foc pentru pompierii sibieni - au stins două incendii, în sibiu și săliște

A fost afectat acoperișul pe o surafață de circa 150 mp, plafoanele și interioarele camerelor. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic al unui coș neizolat corespunzător.

Ultima oră

Comentariul meu