a intrat cu mașina direct într-o poartă - nu avea permis de conducere
foto: arhivă

Un sibian fără permis s-a urcat la volan și, în localitatea Amnaș, a pierdut controlul volanului și a lovit poarta de la intrarea într-un imobil. A refuzat să sufle în fiolă și nu a vrut nici să i se recolteze probele biologice pentru a putea fi depistată alcoolemia.

„La data de 14 ianuarie, în jurul orei 18:40, în localitatea Amnaș, pe DC 67,  un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism a lovit poarta de acces al unui imobil. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a refuzat testarea alcoolscopică sau prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că exercitarea dreptului de a conduce autovehicule îi era suspendată.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și distrugere.

Ultima oră

Comentariul meu