fc hermannstadt îl dă afară pe ruben albes - sibiul negociază cu doi antrenori

Gruparea sibiană de fotbal nu mai vrea să continue cu tehnicianul spaniol pe banca tehnică. Înfrângerile cu Viitorul și Dinamo par să fi fost decisive pentru îndepărtarea acestuia de la echipă.

Spaniolul Ruben Albes (34 de ani) nu va mai continua pe banca lui Hermannstadt. Antrenorul ar fi fost deja înștiințat astăzi (joi) de decizia conducerii, iar Liviu Ciobotariu (49 de ani) este favorit să îl înlocuiască, dar și Mihai Teja (42) este pe listă, anunță gsp.ro.
Favorit pentru a-l înlocui pe Ruben Albes este Liviu Ciobotariu. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani este liber de contract în acest moment. Ultima dată a pregătit naționala Libanului, de care s-a depărțit în vara lui 2020. De-a lungul carierei, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Pandurii, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Taee și FC Botoșani.
Un alt nume aflat pe lista conducerii lui Hermannstadt este cel al lui Mihai Teja (42 de ani), antrenor care s-a despărțit recent de FC Voluntari.

Ultima oră

Comentariul meu