video - polițiști în ''misiune specială''. s-au bulgărit cu câțiva copii pe calea dumbrăvii

De prima zăpadă consistentă din acest an nu s-au bucurat doar copiii, ci și…polițiștii. Un video cu doi polițiști sibieni, care se bulgăresc cu niște copii a devenit viral pe rețelele de socializare. Oamenii legii au luat o pauză de la patrulare, s-au dat jos din mașină și pe Calea Dumbrăvii, spre ieșirea din Sibiu au încins o bătaie cu zăpadă.

Cei doi polițiști fac parte din Serviciul de Ordine Publică al IPJ Sibiu. Luni seara, în jurul orei 20:30, se aflau în patrulare. Pe Calea Dumbrăvii, după sensul giratoriu din fața școlii de câini, le-au văzut pe cele două fete care se bucurau de zăpadă. ”Cei doi colegi au oprit mașina după ce au văzut copiii jucându-se, au întrebat părinții dacă pot intra și ei în joc, și așa a început bulgăreala. S-au bucurat și ei de prima zăpadă din acest an”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”Bătaia” a fost filmată de părinții fetelor, care au postat apoi filmulețul pe Facebook. Misiunea polițiștilor s-a încheiat cu succes după câteva minute de distracție.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii