VIDEO: Icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, ajunge marți la Sibiu
Sursa foto: Captură Facebook

Icoana Maicii Domnului, icoana Pantanassa, renumită și cunoscută de credincioși ca făcătoare de minuni, ajunge, marți, în Sibiu, la Biserica de pe strada Dealului.

Preotul Cătălin Dumitrean a anunțat, pe Facebook, că icoana Pantanassa ajunge marți, la ora 16,00, la Sibiu.

„Zi mare la Sibiu, zi de sărbătoare pentru creștinii noștri, pentru iubitorii Maicii Domnului. Icoana PANTANASSA sosește astăzi la biserica de pe strada Dealului. La ora 16.00, icoana va fi așezată la închinare petru a începe pelerinajul duhovnicesc, care, în aceste zile, îi va atrage la Sibiu pe toți iubitorii Maicii Domnului, pe toți cei care au necazuri, dureri, suspine, suferințe”, spune preotul Cătălin Dumitrean.

Icoana Fantanassa este extrem de deosebită datorită caracterului ei estetic. Maica Domnului este înconjurată de șase sfinți. Preotul Dumitrean spune că, atunci când ne rugăm Maicii Domnului, alături de noi se roagă și sfinții.

„Icoana FANTANASSA cu șase sfinți – ce are deosebit, este în primul rând caracterul ei estetic, în care Maica Domnului este încojurată de șase sfinți. Aveți timp de șapte zile pentru a ajunge la Sibiu. Astăzi este marți, până marțea viitoare, această icoană renumită, 100% vatopedină, care a primit darul facerii de minuni”, mai spune preotul Cătălin Dumitrena.

Icoana Maicii Domnului va sta la Biserica de pe strada Dealului până marțea viitoare.

Ultima oră

Comentariul meu