klaus iohannis: „mă vaccinez public vineri”
Sursa foto: Administrația Prezidențială

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, în cadrul unei conferințe susținută marți la Cotroceni că se va vaccina anti-COVID-19 vineri, scrie MEDIAFAX.

Șeful statului se va vaccina vineri, 15 ianuarie, pentru a marca debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. El spune că ar fi dat un mesaj greșit dacă „s-ar fi băgat în față”.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, precizează președintele Klaus Iohannis.

El spune că, pentru că nu s-a vaccinat până în prezent, nu a produs nicio neîncredere.

„Dimpotrivă, decizia a fost să fie vaccinat tot personalul medical. Prima etapă se încheie cu prima doză de vaccinare. Nu am dorit nici eu, nici premierul, să zic asa, cu ghilimele, să ne băgăm în față. Ar fi fost mesajul greșit”, conchide șeful statului.

Sursa: MEDIAFAX

Ultima oră

Comentariul meu