video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș

După lapovița de la finalul săptămânii trecute, când am crezut că e prima ninsoare din acest an, de duminică seara lucrurile s-au schimbat. Ninge fără întrerupere, iar evident, drumurile din oraș arată de parcă autoritățile s-au bazat pe încălzirea globală să topească zăpada. Drumurile sunt necurățate, se circulă cu viteza melcului, iar singurii care dau zăpada sunt sibienii care curăță trotuarele din fața caselor.

Dimineață la ora 8 toate drumurile din oraș erau acoperite cu zăpadă. Ceva antiderapant fusese aruncat, dar mizeria era de câțiva centimetri. Drumurile circulate erau ceva mai curățate, dar numai pentru că roțile mașinilor au ”mâncat” zăpada.

video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș

Se circulă foarte greu în Sibiu, după ce ninge de duminică seara. Deși meteorologii au anunțat cod galben de ninsori, pare-se că drumarii nu i-au crezut. Viteza maximă cu care rulau mașinile luni dimineața a fost de 40 de km la oră.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Nici în zona Cartierului Arhitecților nu s-a circulat mai bine. Până în centrul orașului șoferii au făcut 45 de minute.

YouTube video

video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș video foto prima zi de iarnă autentică la sibiu. se circulă greu prin oraș

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. as zice ca doamna…Dancila de Sibiu ar trebui sa deie ceva explicatii ptr porcaria de pe strazile orasului…?

  2. Atat pot sa spun: ………………..NISTE NESIMTITI CARE MARESC TAXE SI NOI, VAI MAMA NOASTRA SI NISTE PROSTI CE LE PLATIM.
    In rest….numai de bine