s-a reluat circulația pe a1 după ce trei oameni și-au pierdut viața

Accidentul rutier de luni dimineață de pe autostrada A1, Sibiu – Deva, în care o mașină s-a izbit de un utilaj de deszăpezire, s-a soldat cu trei morți. Traficul a fost deviat preț de câteva ore.

VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI

Traficul rutier pe autostradă în zona localității Săliște a fost deviat timp de câteva ore. În prezent, se circulă normal.

CITEȘTE ȘI: Tragedia cu trei morți de pe autostradă la Sibiu – Victimele se întorceau din Italia

În urma tragicului eveniment rutier, polițiștii le atrag atenția șoferilor să circule cu prudență și să reducă viteza, în contextul în care în județul Sibiu ninge, iar carosabilul este umed sau acopeit cu polei.

„Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule.

La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszapezire”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu