Deszăpezirea la Sibiu - Primăria spune că utilajele au intrat și pe arterele secundare

Primăria Sibiu transmite că s-a intervenit pentru deszăpezirea străzilor din municipiu încă din seara zilei de duminică și s-a continuat procesul pe tot parcursul zilei de luni. În prezent, în teren se află zece utilaje pe stăzile din cartiere.

Utilajele de deszăpezire au început să intervină în municipiul Sibiu din seara zilei de duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00 și s-a acționat continuu, pe parcursul întregii nopți, pentru împrăștierea de sare și îndepărtarea zăpezii cu plugurile. Intervenția s-a desfășurat în ordinea priorităților: mai întâi pe artere principale, drumuri în pantă/rampă și sensuri giratorii și ulterior pe străzile secundare.

Pe parcursul zilei de luni, 11 ianuarie, s-a intervenit cu 18 utilaje și încă un utilaj în stațiunea Păltiniș. S-a reușit degajarea străzilor colectoare de trafic, a podurilor, viaductelor și sensurilor giratorii și s-a intrat și pe arterele secundare din cartiere. La această oră în teren se lucrează în cartiere, cu 10 utilaje.

De asemenea, 10 echipe au deszăpezit manual scări, trotuare, stații de autobuz și pasaje pe întreg parcursul zilei.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Ce numesc ei artere secundare?
    In carierul Tineretului, nici macar strada cea mai intens circulata, pe unde circula autobuzul nu a fost deszapezita.

  2. In zona Piata Cluj nu s-a facut niciodata dezapezire pe strazile Deva, Arad, Castorului, Progresului, etc, doar pe strazile principale. Daca intrau pe strazile acestea o faceau dupa 2-3 zile dupa ce nu mai era nevoie de interventie. Acest fapt se intapla in fiecare iarna.